100% Platinum Casein — міцелярний казеїн від бренда VP Labs
Міцелярний казеїн — найповільніша форма протеїну. Виготовляється щадними способами мікро- та ультрафільтрації без застосування кислот і нагрівання, зберігаючи натуральну структуру білка. Потрапляючи в травний тракт, утворює міцели, обмежуючи площу доступу травних ферментів. Слідчіє, збільшується тривалість перетравлення й зберігається постійне надходження амінокислот у кров.
100% Platinum Casein містить Lactospore © (Lactobacillus sporogenes, стабільні пробіотики, що поліпшують метаболізм лактози) і DiseZyme® (комплекс ензимів, що забезпечує повне розщеплення і перетравлення білків) від Sabinsa Copporation (США).
Поживна цінність в одній порції — 30 г:
Енергетична цінність — 105 ккал
Жир – 0,7 г
- насичені жирні кислоти — 0,4 г
Вуглеводи — 2,4 г
- цукор — 1,6 г
Білка — 22,5 г
- ВСАА – 4,5 г
Харчові волокна — 1,40 г
Сіль — 0,07 г
Lactospore (Bacillus coagulans) – 30 мг
Digezyme (амілаза, протеаза, ліпаза, целюлази, лактаза) — 15 мг
Амінокислоти на 100 г білка
Аланін — 3,4 г
Аргінін — 3,4 г
Аспарагінова кислота — 7,4 г
Цистин – 0,8 г
Глютамінова кислота — 19,5 г
Гліцин — 1,8 г
Гістидин — 2,0 г
Ізолейцин 1 — 5,0 г
Лейцин 1 — 9,3 г
Лизин – 7,7 г
Метіонін — 2,8 г
Фенілаланін — 4,9 г
Пролін — 9,6 г
Серин — 5,3 г
Треонін — 4,2 г
Триптофан — 1,3 г
Тирозин — 4,9 г
Валін 1 — 5,7 г
Склад: міцелярний казеїн, ароматизатор, загусник (гуарова камедь), підсолоджувачі (сукралоза, ацесульфам-K), Lactospore® (Bacillus coagulans), DigeZyme® (амілази, протеази, ліпази, целюлази, лактаза).
Рекомендації щодо застосування
1 порція = 30 г порошку (1 мірна ложка з гіркою) у 250 мл води. 1 порція на день. Надзвичайно перед сном.
Основні | |
---|---|
Виробник | VPLab |
Країна виробник | Великобританія |
Вага | 0.9 г |
Вид протеїну | Казеїн |
Упаковка | Пластикова банка |
Тип | Порошок |
- Ціна: 1 148 ₴