Egg Protein Willmax — яєчний протеїн незамінне джерело білка в людей з алергією на сою або молочні продукти. Вживання яєчного протеїну призводить до прискореного розвитку м'язів, такі властивості зумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислот.
Яйця завжди були першочерговим продуктом у раціоні людини — це пояснюється їх унікальним складом, який містить велику кількість тваринного білка та корисних речовин. Особливою популярністю вони мають серед спортсменів, організм яких потребує систематичного надходження високоякісних білків.
Яєчний протеїн Egg Protein Willmax стане незамінним джерелом білка в людей з алергією на сою або молочні продукти. Для них, єдиною можливістю отримувати якісний білок, є яєчний протеїн, що дає змогу максимально швидко досягати поставлених спортивних цілей.
Переваги Egg Protein
Вживання яєчного протеїну в рекомендованих кількостях призводить до прискореного розвитку м'язів — це дає змогу швидко й ефективно наростити здорову м'язову масу. Такі властивості яєчного білка зумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (ВСАА) — лейцину. Рівень вмісту лейцину становить приблизно 9%, тільки в сироватковому протеїні його рівень вищий — приблизно 11%.
Після вживання яєчного протеїну білок потрапляє в організм, швидко збільшуючи рівень амінокислот у крові — це стимулює поліпшення живлення м'язів на клітинному рівні, з подальшим ростом м'язової тканини. Крім того, він викликає в людини відчуття ситості, що дає змогу застосовувати цей різновид протеїну не тільки спортсменам, які активно нарощують м'язову масу, але й людям із зайвою масою, які бажають позбутися зайвих кілограмів.
Порівнюючи з іншими джерелами протеїну, яєчний білок містить велику кількість лейцину — це дає змогу наситити організм необхідною кількістю корисного білка та знизити вживання протеїну з інших джерел, зберігаючи високий темп росту м'язової маси.
Істотною перевагою яєчного білка є можливість його вживання в будь-яку пору доби без шкоди здоров'ю. Але більшість спортсменів воліють приймати протеїн у післятренувальний період. Фахівцями доведено, що вживання в їжу 5 грамів яєчного протеїну сприяє прискоренню відновлення м'язових клітин.
У професійному спортивному середовищі яєчний білок називають досконалим — це зумовлено наявністю в складі яєць усіх необхідних поживних речовин для нормальної роботи людського організму.
Склад в одній порції — 30 г:
Калорійність — 125 ккал
Протеїн — 23 г
BCAA-амінокислоти — 5 г
Вуглеводи - 0,36 г
цукор — 0 г
Жири - 0 г
Амінокислотний склад, г на 100 г продукту:
L-ізолейцин — 5,0
L-лізин — 4,6
L-фенілаланін — 4,9
L-триптофан — 1,2
L-лейцин — 6,8
L-метіонін — 3,0
L-треонін — 3,4
L-валин - 6,0
L-гістидин — 1,7
L-аргинин - 4,5
L-аспарагінової кислоти — 6,1
L-аланин - 5,5
L-гліцин — 2,9
L-серин — 6,1
L-глутамінова кислота — 10,9
L-пролин - 2,9
L-тирозин — 3,2
L-цистеин - 1,9
Склад: білок яєчний сухий знехарений (альбумін).
Рекомендації щодо застосування:
Дорослим по 1-3 порції на день, залежно від інтенсивності навантажень, маси тіла, віку та рівня підготовки.
в тренувальні дні: вживати за 1-1,5 години до тренування та впродовж 30 хвилин після.
в нетенцівальні дні: перший раз вранці та ще один раз між прийманнями їжі
Спосіб приготування: розчинити одну порцію продукту 30 г (1,5 мірні ложки) у шейкері з 300-400 мл рідини (вода або знежирене молоко) і ретельно перемішати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Товарwillmax |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.9 г |
Вид протеїну | Сироватковий протеїн |
Упаковка | Пакет |
Тип | Порошок |
- Ціна: 867 ₴