Кошик
2822 відгуків

Наразі компанія не може швидко відповісти на ваше повідомлення, оскільки за її графіком роботи зараз не робочий час. Працюємо пн - пт з 10 до 19. Субота і неділя - вихідний.

MASSMUSCLE.COM.UA
+380 (63) 871-43-98
+380 (96) 853-45-03
Кошик
НовинкаПротеїн Power Pro 100% Whey Protein Proff полуниця 500г -3%

Протеїн Power Pro 100% Whey Protein Proff полуниця 500г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

628 ₴

608 ₴

Показати оптові ціни
+380 (63) 871-43-98
Viber, Telegram, WhatsApp
  • +380 (96) 853-45-03
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Протеїн Power Pro 100% Whey Protein Proff полуниця 500г
Протеїн Power Pro 100% Whey Protein Proff полуниця 500гГотово до відправки
628 ₴608 ₴
+380 (63) 871-43-98
Viber, Telegram, WhatsApp
  • +380 (96) 853-45-03
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Дієтична добавка. Товар не є лікарським засобом! В складі тільки дозволені компоненти!

100 % WHEY PROTEIN PROFF  – нова запатентована комбінація, створена складним шляхом фільтрації сироватки. Найкращий протеїн для побудови м’язових волокон та збільшення анаболічної дії. 100 % WHEY PROTEIN PROFF- відрізняється чудовою засвоюваністтю. Малий вміст глюкози, лактози та складних компонентів. Білок максимальної чистоти, що пройшов ультрамікрофільтрацію.

Основним компонентом є концентрований сироватковий продукт — білок, який представлений у своєму складі розширеної компонентної субстанції та містить у своєму складі більшу кількість лакто-і імуноглобулінів. Відрізняється прискореною засвоюваністю, в чому не поступається гідролізату.

Нова запатентована комбінація, що поліпшує мязове зростання, сповільнює утроверення молочної кислоти, підвищує витривалість мязів і прискорює процес відновлення організму після фізичних навантажень. 100 % WHEY PROTEIN PROFF  — створений для справжнім професіоналів!

Завдяки комбінації необхідних компонентів, протеїнова суміш легко засвоюється, в результаті чого поліпшується м’язове зростання, сповільнюється утворення молочної кислоти, підвищується витривалість м’язів і прискорюється процес відновлення організму після фізичних навантажень.

Бромелайн — витяжка з серцевини ананасу, що містить клітковину. Він сприяє розщепленню білка і прискорює надходження в кров амінокислот, необхідних для росту і збереження м’язової маси. Нормалізує травлення, покращує сон.

L – лейцин — це незамінна амінокислота з розгалуженим ланцюжком, а за своїм об’ємом одна з найбільших амінокислот. Нестача або відсутність лейцину в огранізмі людини може призвести до зниження маси тіла, зупинки розвитку і росту, а також до порушення обміну речовин. L – лейцин також знижує в крові рівень цукру, забезпечує азотистий баланс, запобігає появі втоми та захищає тканини і клітини м’язів від постійного розпаду.

Папаїн — це рослинний протеолітичний фермент класу гідролаз. Він користується великою увагою як дієтичний продукт, що сприяє максимальному травленню. Особливо корисно людям, що страждають дефіцитом білка через нездатність організму повністю або частково засвоювати білки.

Таурин живить тканини нашого мозку, стимулює роботу серця та покращує стан очей. Зміцнює імунітет.

Глютамін виступає в якості будівельного блоку при синтезі білкових з’єднань, а також бере участь в роботі імунної системи. Але однією з найбільш значущих опцій глутаміну є поліпшення роботи імунної системи.

Може бути рекомендовано як дієтична добавка до раціону спортсменів – як додаткове джерело амінокислот і білка, з метою оптимізації раціону харчування спортсменів при інтенсивних фізичних навантаженнях.

-Ефективного зростання м’язової маси і підвищення витривалості.

— Уповільнення утворення молочної кислоти.

— Прискорення процесу відновлення організму після тренування.

-Малий вміст глюкози, лактози та складних компонентів.

-Білок максимальної чистоти, що пройшов ультрамікрофільтрацію.

— Запобігання старіння і атрофії м’язів.

— Підвищення імунної системи людини.

— Зниження рівня холестерину в крові.

-Поліпшення обмінних процесів в організмі, нормалізації тиску.

Склад: сироватковий концентрат– 72%, ароматизатор ідентичний натуральному, сіль, підсолоджувач - сукралоза, загусник – ксантанова камідь, сироватковий ізолят, бромелайн, папаїн, таурин, L – лейцин, L – глютамін.

  На 100 г продукту\ Per 100 g product На одну порцію (30 г)\ Per 1 portion (30 g)
Енергетична цінність\Energy value 1535 кДж (kJ) 460 кДж (kJ)
367 ккал (kcal) 110 ккал (kcal)
Жири\Fats, g (г) 6,7 2,0
- з них: насичені\of them: saturated, g (г) 2,3 0,69
Вуглеводи\Carbohydrates, g (г) 4,7 1,41
-з них: цукри\of them: sugars, g (г) 4,7 1,41
Білки\Proteins, g (г) 72,0 21,6
Сіль\Salt, g (г) 1,4 0,42
Амінокислоти (L-Лейцин, L—100 мг глютамін-210 мг, таурин-990 мг) 4333 мг 1300 мг
Травні ферменти ( бромелайн 12 мг, папаїн -12мг) 80 мг 24 мг

Термін споживання: продукт повинен споживатися виключно за рекомендаціями тренера та призначенням лікаря на підставі оцінки напруженості тренувань та енергетичних затрат як додаткове харчування до щоденного раціону харчування конкретного спортсмена. Дозування продукту, термін і спосіб вживання встановлюється тренером та лікарем. Рекомендації щодо споживання:  цей протеїн краще вживати після тренування. Спосіб вживання: 2 столових ложки (30 г.) суміші розчинити у 250 мл. рідини (вода або інші напої). Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації у жінок. Не рекомендується перевищувати зазначену  кількість для щоденного споживання, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Мінімальний термін придатності (строк придатності): 24 місяці.Номер партії відповідає кінцевій даті споживання та зазначена на упаковці. У мови зберігання (та використання): зберігати в закритій упаковці в недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 0С. 

Основні
Вага0.5 г
ВиробникPower Pro
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет
Користувальницькі характеристики
ВиробникиPower Pro
  • Ціна: 608 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner